24 Feb

Utställning Ateljé Dataspel

24/2 - 2014, 10:22

Mellan arbetsintervjuer och bakning fick jag nu i veckan reda på att jag gärna fick ställa ut mina amigurumis på Tekniska Museets utställning Ateljé Dataspel, något som jag anmälde mig till kanske redan i november och sedan glömt bort. Det ska hur som helst bli jätteroligt!

Hängningen började redan i onsdags och med vernissage nu på onsdag den 26/2 var det inte mycket tid till att klämma in en resa till Stockholm, men som tur var skulle Tekniska Museet närvara på NärCon Vinter i helgen och på så sätt kunde vi fixa en överlämning här i Linköping. Sällan har man haft sånt flyt! Att jag sedan hetsvirkade närmre tjugo timmar på tre dagar för att ha något att visa upp var dock en annan femma.

Jag har varit sugen på att åka till museet för att se utställningen Game On 2.0 ända sedan den öppnade i oktober, och nu har jag som sagt var ytterligare en anledning till att pallra mig upp till Stockholm för att göra slag i saken. Nu ska jag bara försöka peppa J nog för att åka upp så fort som möjligt!

Kategori Virkning

Kommentarer (0)

Vad vill du säga?