24 Sep

Peppen inför Peppcon

24/9 - 2013, 16:28

Förberedelser inför Peppcon

Förberedelserna inför Peppcon står på dagens att-göra lista! Nu i helgen ska jag ställa ut samt försöka sälja mina amigurumis på det östasiatiska populärkulturkonventet Peppcon i Uppsala, och även att det är lite nervöst då jag aldrig gjort något liknande förut så ska det bli jättekul. Den fantastiska Frank har lurat dit mig, och om nån mot förmodan har vägarna förbi Uppsala i helgen får ni gärna hälsa på!

Om ni inte har möjlighet att besöka mig i Uppsala i helgen så kan ni fortfarande besöka mig i min stad i Animal Crossing: New Leaf! Min Dream Address är 7700 2259 7722. Animal Crossing är förresten en av de största orsakerna till att jag inte skrivit något nytt här sen i april. För att summera uppehållet: projektanställning i maj, veckans tips och gratis Pikmin 3 från Webhallen (stort tack!♥), Animal Crossing och köksrenovering hela sommaren samt panikvirkning de senaste två veckorna.

…men mest Animal Crossing.

Kategori Annat, Virkning

Kommentarer (6)

Danja 29/9 - 2013, 12:17

Typiskt att jag inte skulle dit >:
Men jag kom på en sak. Du vet spelet Bubble Bobbles? Två små drakar som springer runt och ska rädda sina draktjejer som blivit kidnappade.
Tror du det är svårt att virka dem? http://www.c64-wiki.com/images/thumb/d/d0/BubbleBobbleBubUndBob.jpg/192px-BubbleBobbleBubUndBob.jpg

Fast du kanske är lite upptagen att spela Animal Crossing D:

  Annie 30/9 - 2013, 12:32

  Synd att du inte kunde komma på Peppcon, det var verkligen jättekul! Det gick bra för dem i år, och vad jag förstod så blir det nog ett Peppcon 2014 också.

  Bub och Bob vet jag mycket väl vilka det är, och faktum är att de har stått på min virklista hur länge som helst nu! Visst går dem att virka på ett eller annat sätt; man kan ju alltid göra saker mer avancerade än vad det behövs menar jag. Bub och Bob ser lite olika ut på varje official artwork man ser tycker jag, så det är väl bara att välja den versionen man tycker ser bäst ut och virka efter den. Hade du tänkt att virka dem själv?

Danja 30/9 - 2013, 17:27

Aw får se om det blir ett nästa år för mig då. Hade en kompis som var på Peppcon i år.

Whoho. Det är inte bara jag som tänker på dem <3. Dem är så söta :P
Ja jag hade tänkt försöka virka dem själv när jag fått lite mer kött på benen. Jag har till och med gjort en halvdann skiss på hur jag ska göra dem :P

  Annie 1/10 - 2013, 12:11

  Vad kul, du får gärna skicka en bild till mig när de är färdiga så jag får se hur de blev! Om du behöver någon att bolla idéer med så hjälper jag gärna till : D

Danja 1/10 - 2013, 18:22

Tack. Ska komma ihåg det =).
Föresten vet du om det går att köpa ”Glow in the dark” garn här i Sverige?

  Annie 2/10 - 2013, 19:56

  Har aldrig sett glowgarner i svenska butiker tyvärr, bara på eBay!

Vad vill du säga?