15 Apr

Ni no Kuni amigurumi

15/4 - 2013, 12:25

Drippy från Ni no Kuni som amigurumi

För några månader sedan skrev jag mycket om ”Ni no Kuni”, ett jrpg till PS3 som jag tyvärr inte kommit till att spela så mycket den senaste tiden. Jag har lite svårt att komma över tröskeln i stridssystemet där man i ena sekunden klarar en till synes viktig boss för att i nästa ögonblick själv bli slaktad av nästa bästa obetydliga runtsträvande varelse, vilket gör att svårighetsgraden känns väldigt ojämn.

Medan jag undviker strider in i det sista så njuter jag av istället av hur fint allting är i spelet. Äntligen har någon lyckats att överföra den tecknade stilen till ett tvspel utan att det blivit ett stort störningsmoment vilket jag upplevt i andra liknande spel.

Hur som helst! Jag har såklart virkat något från spelet, och vad skulle passa bättre än sidekicken Drippy själv i amigurumiform? Han har såklart blivit virkad av många andra, men jag har försökt att undvika strutnäsan som många verkar gett honom genom att jag virkade kroppen och näsan som en del istället för två. Någon som vill testvirka mönstret när det är färdigt?

Kategori Spel, Virkning

Kommentarer (4)

Linnea 15/4 - 2013, 22:28

Fy i röven vilken fin!

    Annie 16/4 - 2013, 10:16

    Och priset till bästa kommentar någonsin går till…Linnea! : D

Robny 19/4 - 2013, 13:18

Stiligt! Den ser bättre ut än den man fick med i collector’s edition. Hade räckt att de skickat med boken faktiskt, hade ändå varit den bästa collector’s edition ever i mina ögon.

    Annie 19/4 - 2013, 14:14

    Haha ja, den man fick med i samlarboxen ser lite ut som farbror Fester. Använder boken jämt när jag spelar, men det är synd att den europeiska versionen inte innehöll kortspelet som den amerikanska versionen gjorde. Kommer inte ihåg om det var något mer vi blev blåsta på, men boken är grym : )

Vad vill du säga?