22 Mar

Kusligt spännande – Crafty Magazine

22/3 - 2013, 15:52

För några veckor sedan fick jag ett mail från en nystartad brittisk hantverkstidning som heter Crafty Magazine där jag fick frågan om jag ville vara med i tidningen och berätta lite om hur jag fotograferar mina virkade figurer inför Etsy. Det roliga är att min fotostudio består av, som många av er vet, ett A3-papper, en hushållspappersrulle och tandpetare. Riktigt intervjumaterial!

Hur som helst ska det bli väldigt kul att få vara med i tidningen (som finns att köpa i England eller i Apple Newsstand den 25 april, välj vilket som passar bäst), och det gav mig ett perfekt tillfälle att dra hem alla mina nya amigurumis och ha en ”photoshoot” med både dem och min familj.

På bilden som tillhör detta inlägg ser ni alla små spöken som invaderat lägenheten sen i höstas; vanliga Boo, King Boo, Boo Mario, Shy Boo och Lady Bow. Vart är Luigi när man behöver honom?!

Kategori Annat, Virkning

Kommentarer (5)

Linnea 23/3 - 2013, 16:54

Så jävla fett, gratulerar! Superfin spökfamilj också :D Var det krångligt med kronan på King Boo?

    Annie 24/3 - 2013, 22:08

    Tack, min självförtroende behövde verkligen den där intervjun! Hoppas att man får vara med fler gånger, om man har tur. Såg förresten din retweet förra veckan om spelkonstutställningen som Terebi Gemu (med fler) ska hålla i, har slängt iväg ett mail till dem och hoppas att de svarar! De sökte ju även spelhantverk : )

    Och näe, kronan på King Boo är inte alls krånglig. Det är lite samma princip som delen ”NECK” i detta Drifloon-mönster; man gör några luftmaskor och sen gör man fastmaskor och halvstoplar i dem innan man går ner i det rätta varvet igen, så det blir som små spetsar. Mönstret är nästan färdigt om du vill testvirka : )

Danja 22/5 - 2013, 01:40

Det måste ha varit riktigt spännande :).

Hur har du gjort dina Boo’n?
Har du några planer på att lägga ut/sälja mönstret på dem?

    Annie 22/5 - 2013, 08:06

    Javisst, jag håller på att göra i ordning virkmönstret så att jag kan lägga upp det på Etsy sedan. Just nu är det bara bilderna och den engelska översättningen som saknas, om du vill så hör jag av mig när det är färdigt!

Danja 22/5 - 2013, 12:31

Oh så underbart.
Ja, det vore snällt om du kunde höra av dig :)

Vad vill du säga?