30 Jan

”Ni no Kuni Wizard’s Edition” sökes

30/1 - 2013, 11:58


”Ni no Kuni” kommer ut på fredag. Jag har inte förhandsbokat. Tro mig, jag har gjort allt i min makt, men jag har ändå inte lyckats förhandsboka specialversionen. Hur kommer det sig att detta spel är så populärt? Ett jrpg, verkligen? Eller så fanns det bara väldigt få exemplar. Väldigt få. Korta meningar? Korta meningar.

Vissa saker är tydligen inte meningen att vi ska ha. Barnen i slummen är utan rent vatten, jag är utan ”Ni no Kuni Wizard’s Edition”. Jag ska nog inte klaga när jag tänker efter…

Hur som helst vore det bra om man hade ett jobb. Varför finns alla bra jobb i Stockholm, när de vet att jag finns i Linköping? Fick de inte mitt flyttkort? Det måste vara så.

”The Legend of Zelda: Hyrule Historia” kom ut igår, vilken enligt Amazons fraktberäkningar kommer nå mig först om en månad. Ja, frakten är billig, men en månad? Ibland undrar jag om de tjuvhåller paketen bara därför att. Men har man väntat sen augusti kan man väl lika gärna vänta en månad till.

Oj, vilket osammanhängande inlägg.

Kategori Spel

Kommentarer (5)

SkumTOMten 30/1 - 2013, 17:56

Hur mycket ligger frakten på? Jag ser att deras pris är nedsatt, men undrar om man ändå inte tjänar på att köpa frånen svensk butik. Bokus pris är till exempel 206 kr och fri frakt. Och det går rejält mycket snabbare. http://www.bokus.com/bok/9781616550417/the-legend-of-zelda-hyrule-historia/

Annie 30/1 - 2013, 19:14

Frakten ligger på $7 vad jag minns; sammanlagt kostade boken $27 vilket är ungefär 170kr. Så ja, det är prisskillnad, men inte mycket! Mina erfarenheter med Bokus har varit blandade; det har hänt att jag fått vänta på min beställning i över en månad där också, även att böckerna har funnits i lager.

SkumTOMten 30/1 - 2013, 19:49

Ja då tjänar du lie grann i alla fall. : ) Själv bokade jag Limited Edition på CDON (släpps om ett par veckor).

Murck 6/2 - 2013, 13:13

Du hittar Ni No Kuni special på webhallen ;)

    Annie 6/2 - 2013, 14:11

    @Murck
    Det är ju precis det man inte gör – den är slutsåld, och har till och med ”utgått ur sortimentet”. Men i fredags lyste min lyckliga stjärna på mig, och jag lyckades få tag på ett exemplar på Webhallens webbplats då den under några minuter fanns i lager igen, så jag hämtade ut min Wizard’s Edition så sent som igår. Däremot kanske den finns i lager igen om några dagar, då alla bokningen av exemplar som aldrig blev uthämtade hävs. Undrar om de kommer höja priset då?

Vad vill du säga?