2 Okt

Katten Proxy

2/10 - 2012, 17:58

Nu har jag flyttat till Linköping. Efter en månad är alla saker fortfarande inte uppackade, det står kartonger i sovrummet och resväskan står fortfarande brevid sängen precis där jag ställde den för närmre 30 dagar sedan. Jag förstår inte hur J står ut, för jag skulle fått spel efter två veckor om det gällde hans saker.

Jag har i alla fall lyckats inta min plats vid skrivbordet, och med datorn och diverse spelkonsoler uppackade känner jag mig som hemma. Vardagsrummet som har varit under renovering hela sommaren är nu färdigt så när som på en lös list, och enligt alla regler kommer varenda möbel från IKEA. Det ser helt fantastiskt ut enligt mig själv, så jag är jättenöjd.

Ett hus är ju inget hem utan en katt, så därför passade vi på att skaffa just en sådan! Hon heter Proxy och verkar trivas väldigt bra i mitt knä. Hon fyller 4 månader imorgon och växer som ogräs. Jag kan vara tvungen att göra en kattblogg om henne, bara för att få en anledning till att prata på om hur söt hon är hela tiden.

Nintendo spottar ur sig presskonferenser, vilket är väldigt trevligt varesig de är japanska eller europeiska. I slutet av augusti fick Animal Crossing japanskt releasedatum, och i mitten av september fick Wii U sitt. På torsdag hålls ännu en konferens som ska fokusera på 3DS och jag har stora förhoppningar om att få se ett releasedatum för ”Paper Mario: Sticker Star” samt lite mindre förhoppningar om att få mer detaljer om ”Luigi’s Mansion: Dark Moon”. Det blir en härlig spelvinter i år!

Kategori Annat, Spel

Kommentarer (0)

Vad vill du säga?