20 Jul

Antikvitt

20/7 - 2012, 21:40

Den här sommaren har jag åkt till Linköping. Och hem igen. Och dit igen, och hem igen. Och dit igen. Anledningen till detta resande är att vi (jag och J) håller på att göra om i vardagsrummet i lägenheten i Linköping; idag har vi till exempel målat väggarna vita (ej antikvita, även om det var nära), och imorgon ska färgerna Sigvard och Bertil upp lite här och var. Nästa resa lägger vi golvet, och sen ska det i princip vara klart!

Wheatley amigurumiResandet fram och tillbaka är enormt tråkigt, men om man bara är förberedd så kan man få tiden att flyga. Förra resan tog jag med mig vitt, grått och svart garn vilket resulterade i den Wheatley-amigurumi som ni ser på bilden. Jag tog med mig garn för att virka färdigt min Companion Cube den här resan, men sannolikheten är stor att garnet istället kommer användas som referenspunkt för att få till raka linjer vid maskering av väggarna…

Om man bara kunde sätta en portal i lägenheten i Linköping och en i Timmernabben så skulle man slippa allt resande. Detta är något jag ofta tänker på, och jag blir lika ledsen varje gång jag kommer ihåg att portalguns inte finns i verkligheten. Men visst vore det kul om det gjorde det?

Kategori Annat, Virkning

Kommentarer (0)

Vad vill du säga?