18 Apr

Pockets VS e-Reader

18/4 - 2012, 11:55


Då jag för några månader sedan insåg att jag ligger tjugofyra böcker efter i min One Piece-samling fick jag idéen att läsa om alla böcker i min ägo, och att köpa resterande böcker i en stöt om jag fortfarande tyckte om serien lika mycket. Det gjorde jag. Vid midnatt mellan söndagen och måndagen slog jag till med mitt dyraste bokköp någonsin. Det man inte har i huvudet får man ha i plånboken.

Detta inköp rubbade tyvärr den naturliga (o-)ordningen i min bokhylla. Vart ska man göra av allt gammalt skit, så att man kan få in den nya skiten? Mitt i omorganiseringen återupptäckte jag en bortglömd del i min samling av Nintendoprylar; en e-Reader till Gameboy Advance! Eller rättare sagt två stycken, och med dem tusen tillhörande e-reader kort, bland annat favoriten Pinball (NES, 5 kort) och Mario Party (64 kort) komplett med spelmatta. Och där blev man sittandes med sitt GBA SP…

Har för mig att e-Reader ska vara kompatibel med Gameboy Player till Gamecube; på så sätt slipper jag leta efter laddaren till SP:t inom snar framtid. Å andra sidan måste jag då leta efter startskivan till Gameboy Playern, vilket förmodligen tar längre tid än att hitta laddaren. Ack vilket I-landsproblem!

Förresten, är inte titeln till volym 59 av One Piece lite väl avslöjande? Jag kommer att gråta okontrollerat i flera dagar efter läsning. Just nu lever jag i förnekelse.

Kategori Annat, Spel

Kommentarer (0)

Vad vill du säga?