8 Apr

A wild KIKWI appeared!

8/4 - 2012, 22:37

a crocheted kikwi
Sheik har fått en ny kompis! Han heter Machi och är en Kikwi, för alla er som inte spelat Skyward Sword. Dessa små varelser gillar att gömma sig i högt gräs, träd eller garnlådor och är rädda för Bokoblins och saxar.

Och allt annat för den delen.

Nästa virkprojekt blir nog ”en gammal vän”, de två resterande pikmintyperna eller ytterligare en ras från Zelda-spelen. Jag vet precis vad jag vill göra, men så var det ju det där examensarbetet också…

Synd att man inte går estet fortfarande, då skulle jag säkert kunnat kombinera amigurumivirkning med examensarbetet. Å andra sidan hade jag säkert haft programmering som hobby istället, och önskat att man kunnat kombinera det med examensarbetet då… Tricky.

I påskhelgen har jag mest (förutom virkat, såklart) spelat Mario Kart 7 som jag fick av nära och kära på långfredagen. Visst tappade man bara två mynt när man blev skadad/körde av banan i Mario Kart till SNES?

Kategori Spel, Virkning

Kommentarer (7)

SpeLinnea 9/4 - 2012, 11:51

Ååååååååååååååh! I första stund som jag såg en Kikwi ville jag virka en! Så jävla fin den blev! Urgullig!

Vi måste mötas i MK7 också, jag älskar det!

Ella 9/4 - 2012, 12:00

Vansinnigt fin!!!! Vill ha en hel armé.

Annie 9/4 - 2012, 13:17

@SpeLinnea
Tackar tackar! Jag blev faktiskt sjukt nöjd med den själv, vilket är ganska ovanligt. När jag gjort i ordning mönstret så kan jag skicka en kopia till dig om du vill ha.

Det måste vi göra någon dag! Jag måste bara lära mig hur onlineläget fungerar först…och kanske vänja mig vid att köra fortare än 50cc.

@Ella
Thank you! :D

Hannah 13/5 - 2012, 21:23

Sjukt fin! Älskar skyward sword och att virka så om du har ett mönster och kan tänka dig att dela med dig av det skulle jag varit väldigt tacksam! :)

Annie 14/5 - 2012, 00:32

@Hannah
Jag skriver alltid ner mina mönster, så nånstans ska det finnas nerskrivet! Jag brukar göra i ordning mina mönster till PDF:er innan de får se dagens ljus, så när jag gjort det så kan jag skicka iväg ett till dig.

Har dock fullt upp med examensarbetet nu, så räkna med att det tar ett tag! Hör av dig igen om du tror att jag glömt bort dig : )

Sida 1 av 212»
Vad vill du säga?