24 Mar

They say cats hate citrus.

24/3 - 2012, 18:26


Så, äntligen. Nu är Animal Crossing-katt mönstret uppe på Etsy. Fasen vilka fula bilder det blev, jag får ta om dem nån dag när jag har energi. Bilden här brevid är den enda som blev helt okej.

Huvudsaken är i alla fall att mönstret är översatt och att de flesta felen är tillrättade. Det brukar alltid smyga sig in några pinsamma fel när man gör virkmönster, hur mycket man än korrekturläser. Det är som en oskriven lag; det måste existera minst ett pinsamt fel i varje mönster, annars exploderar universum. Och det vill man ju inte vara skyldig till…lika bra att låta det vara.

Punchy blev helt otroligt bra, de andra är jag inte så nöjd med. Tangy ser ut som Alfons Åberg, bland annat. Hoppas mina kunder är bättre på att klippa filt och brodera än mig.

Klag klag.

Nu när jag har detta mönster undanröjt kan jag äntligen ge mig ut på nya amigurumiäventyr. Efter min storbeställning hos Garnaffären.se jag garn i alla regnbågens färger och några till, vi får se vad det blir för amigurumi härnäst. Kanske någon från Zelda? Jag måste nog sätta mig vid Wii:et och göra lite research.

Va? Examensarbete i datavetenskap börjar nu på måndag? Vet inte Linnéuniversitetet att jag har annat för mig?

Kategori Virkning

Kommentarer (3)

SpeLinnea 24/3 - 2012, 21:36

Jävlar i mamma vad fina!

Jonathan 25/3 - 2012, 13:56

Jag antar att Murphys lag även gäller virkmönster! I alla fall blev de jättefina och Tangy ser inte alls ut som Alfons :3

Hanajima 5/9 - 2013, 19:12

Oj, de är så gulliga!

Vad vill du säga?