Idag har det varit en mycket härlig dag av många olika anledningar. Vi tar dem i ordning.

Jag har namnsdag idag och har fått en massa härliga presenter, även om jag fick de flesta i söndags (det var då vi firade). Jag fick bland annat en macaronmatta och ett nytt lakan. För att fira mig själv och faktumet att jag faktiskt är färdig med ett skolprojekt i god tid för en gång skull så köpte jag idag en stor bunt garn från garnaffären.se, trots att jag alldeles nyss köpte en stor hög med garn.

”Ska en 20-åring verkligen lägga så mycket pengar på garn i månaden?” frågar ni. På den frågan får ni inget svar från mig, för jag har virkat öronpluggar för just sådana frågor.

Idag fick vårjackan komma ut ur garderoben för första gången 2012, och på altanen var det ca. 25 grader varmt i eftermiddags. Våren är påväg! Vårjackan använde jag när jag gick hem från affären, där jag hämtade mammas namnsdagspresent och min nya, väldigt efterlängtade, mobil (Lumia 800, cyan) som jag beställt från Elgiganten. Ännu ett dyrt inköp, men väldigt befogat då min gamla mobil inte är i lika gott skick som jag velat tro att den är.

Projektet i ramverket Django (i kursen ”Webbramverk”) redovisade jag redan idag istället för på fredag, så jag är i princip ledig imorgon och på fredag. Det finns ju alltid saker att göra med skolan, men jag tänker unna mig en ledig dag mitt i veckan. Japp, bara sådär.

Läser du fortfarande? Då vill jag återgå till punkt 1, min namnsdag. Jag, mamma och mormor brukar fira ”Maria” eftersom vi alla tre heter det i mellannamn. I söndags när vi träffades för att fira så fick jag utöver alla presenter fem stycken Trisslotter; två skapade jag i söndags och de övriga idag. Fyra av dem var nitlotter, men en av de jag skrapade idag var det vinst på, och inte en liten en!

10.000kr vann jag på en grön Trisslott, så tydligen stämmer deras slogan!

Så även att det spenderats en hel pengar hit och dit på mobiler, presenter och garn så jämnade det ut sig med råge i slutänden. Kanske finns det något som pengakarma; ju mer man spenderar desto mer får man tillbaka. Eller…?

Kategori Annat

Kommentarer (2)

SpeLinnea 28/2 - 2012, 23:54

Tusen grattis! Vad otroligt kul! Pengar underlättar som fan. Fin macaronmatta också, trodde först det skulle vara en vanlig matta med macaronmotiv. :D

Annie 29/2 - 2012, 00:33

@SpeLinnea: Tack, nej pengar är ju aldrig fel att ha lite extra av : ) Ska bli spännande att se hur det går till när man ska lösa in lotten.

Macraronmattan upptäckte jag för inte så länge sen faktiskt, hoppas att de kan hjälpa mina kommande macaroner att resa sig lite så att de får en såndär fin krage :D Ska se om jag kan få tag i lite macaronmix att testa också!

Vad vill du säga?