13 Dec

It’s-a Mii!

13/12 - 2011, 00:15


Var i Kalmar och julhandlade i helgen, så nu har jag det mesta överstökat. Några presenter och många presentinslagningar kvar…

Men i Kalmar hände också något alldeles, alldeles underbart. I bilen hem upptäckte jag nämligen att jag fått – hör och häpna – fem stycken StreetPass-träffar på mitt 3DS. Lycka!

Jag som bara träffat tre personer via StreetPass sedan den 25:te mars totalt träffar nu fem stycken på en dag. En av dem var visserligen konsolen inne på Game som jag träffat fyra gånger vid det här laget, men iallafall! Så är det när man bor på landet, man är glad för det lilla man får.

Med detta låste jag upp nån slags ”träffa fem manliga Miis på rad”-accomplishment. Återstår att träffa en enda tjej. Är en tjej värd lika mycket som fem killar mån tro?

För övrigt så har jag långt kvar på StreetPass Quest och har bara lyckats få ihop en av pusselpanelerna, och med uppdateringen som vi fick förra veckan inräknad lär jag ha minst 10 år av StreetPass-underhållning kvar.

Kategori Spel

Kommentarer (4)

SpeLinnea 13/12 - 2011, 09:23

Vad kan man göra med detta streetpass? Nu måste jag fråga dig om du spelat Pushblock?

Annie 13/12 - 2011, 12:09

@SpeLinnea
Med StreetPass aktiverat kan man träffa andras Miis när man är ute, och sedan kan man byta pusselbitar med dem eller använda dem för att komma vidare i Quest-spelet. Det är ju inget riktigt spel på det sättet, jag tycker mest det är kul att träffa nya Miis och samla pusselbitar.

Om man har spelat samma spel som nån av de man träffar så kan det hända att man utbyter viss information också. När jag träffade en Mii i somras så hade han spelat Nintendogs, så vi utbytte presenter med varandra genom StreetPass. Plus att jag ser honom och hans hund när jag är ute och går på Nintendogs ibland…

Och nej, det har jag inte. Vad är det? : )

SpeLinnea 13/12 - 2011, 13:45

Ja, det här med quest-grejset har jag hört talas om! Ska bli spännande när jag väl skaffar 3DS! Då är det första spelet jag tänker köpa detta: http://3dsware.nintendolife.com/games/3dsware/pullblox

Pullblox hette det visst, jag var lite exalterad. :D Tror det heter Pushblox i USA.

SpeLinnea 13/12 - 2011, 13:46

Kul att du äntligen fått fler streetpassgubbar förresten. :D

Vad vill du säga?