5 Dec

Well excuuuse me, princess!

5/12 - 2011, 20:58


De senaste veckorna har jag varit upptagen med Skyward Sword. Första helgen efter release gick det nog åt drygt ett halvt rör magnecyl. Huvudvärk? Nej, Wii-arm. Nintendotumme är så 90-tal, nu är det nintendoarm som gäller.

Jag har inte kommit speciellt långt i spelet, för jag är en såndär tråkig människa som måste vända på varje sten i ett nytt rum, gå till vänster när man tydligt ska till höger osv. Dessutom blir jag lätt besatt av saker som inte går att fixa än. Jag vet inte hur många gånger jag gick tillbaka och försökte plocka upp den där nerfallna vindsnurran vid Eldin Vulcano.

I skrivande stund har jag klarat den tredje Goddess Trial:en, och har väl spelat ca 50 timmar vid det här laget. Efter de första två dagarna efter release hade jag spelat 21 timmar sammanlagt, är det sorgligt att vara stolt lite över det?

En av de tråkiga sakerna med spelet är att det innehåller för lite Sheik. Någon som är sugen på att göra en lyra till mig i julklapp?

Sen har jag ju haft mycket skolarbete också, jag sitter faktiskt inte bara och spelar. Förra veckan hade vi en jobbig uppgift i Webbteknik II, fastän den hade nog verkat lättare om jag inte suttit i 6 timmar med samma problem (som sedan löstes genom att skriva ”48,568″ istället för 48.568), och sedan stresskodat resten natten innan redovisning.

Nu är tydligen julen här, har jag hört. Själv har jag ingen julkänsla i år än, men det kommer väl. Mjukstartade igår med att baka ostkulor, en julklassiker som inte har ett dugg med ost att göra. Jag kan tipsa om en julkalender som SpeLinnea tipsade om på Twitter (tekniskt sett så ”re-tipsar” jag den nu), den är hysteriskt rolig.

Kategori Annat, Spel

Kommentarer (0)

Vad vill du säga?