11 Nov

25-åring till 20-åring

11/11 - 2011, 21:57


Äntligen fick Tom, aka Siskan, aka SkumTOMten, sin födelsedagspresent. En vecka sent visserligen, men det som väntar på något gott..!

En av mina få vänner bestämde sig nämligen för att fylla 20 häromveckan, och vi har en tradition att ge varandra födelsedagspresenter och julklappar. Ofta så blir det inget och rinner ut i sanden, men varje år så tänker vi i alla fall att vi ska göra det. Och det är väl tanken som räknas?

I år fick jag tummen ur röven och virkade Tom en Link-inspirerad amigurumi, som ni kan se här brevid. Link, eller iallafall Zelda-serien, fyller ju också jämnt i år, så jag tyckte att det skulle passa.
Plus att Skyward Sword kommer ut om en vecka.
Plus att han alltid velat vara vän med Link (läs kommentarsflödet här).

Klicka här för att se en bild på baksidan, Link har nämligen sin Hylian shield på sig också. Skönt att jag fick med den!

En viss separationsångest uppstod när jag gjort färdigt honom och tänkte ”nu är det bara att skicka iväg honom”. Man blir ju så fäst vid de sakerna man gör, det blir i alla fall jag, speciellt om saken har ögon. Som tur är skrev jag ner mönstret grundligt denna gång, så jag ska nog göra en till när jag har tid. Det gröna garnet är nästan slut däremot, men jag är ganska sugen på att göra en Link med Goron tunic… Måste göra Dark Link nån gång också, när jag har hittat grått garn.

Tom har för övrigt en nyöppnad blogg, om ni vill gå in och skriva hur avundsjuka ni är på hans nya kompanjon så är adressen siskan.se.

Som sagt var har jag skrivit ner mönstret, och när jag skrivit monteringsanvisningar och fixat lite bilder till mönstret hamnar det nog på Etsy tillslut. Jag har sålt 18 saker på Etsy nu, men bara fått en (ett?) feedback tillbaka. Så länge ingen klagar så…

Får inte sälja Octocatmönstret för GitHub, och därför kommer jag lägga ut det gratis på bloggen när jag är färdig.

Kategori Spel, Virkning

Kommentarer (5)

SkumTOMten 11/11 - 2011, 22:34

Hahaha, nu vet väl snart alla om det där! xD

Och om det ändå vore så att jag bestämde mig för att fylla 20 bara sådär! xD Om det fungerade så, så skulle jag byta ålder dagligen.

Synd att du inte fick sälja mönstret. : (

Tack igen förresten! *Dags att jag också får tummen ur röven*

Annie 11/11 - 2011, 23:19

@SkumTOMten: Vadå?

Tja, vissa människor bestämmer ju sig för att sluta fylla år vid t.ex. 40 eller 50, så jag antar att man kan stoppa sitt födelsedagsfyllande när man känner för det!

Äh, det gör inte så mycket. Det är en så pass udda figur, så det hade varit ett mirakel om nån ville köpa det. Och nåt mönster ibland kan man väl släppa gratis!

Varsågod igen då, och grattis och god jul! Med tanke på att jag inte fick tummen ur förra året så är det ingen brådska… xD Vi kan ta det nästa år.

SpeLinnea 11/11 - 2011, 23:47

Sinnessjukt fin! Vilka detaljer på skölden! Och hår och allt! Impressed! Vilket mönster säljer mest i shopen?

SkumTOMten 12/11 - 2011, 00:53

Det där med att vara vän med Link! xD

Haha, ja. Men det fungerar ju inte på riktigt!

Som sagt så har jag allt planerat, så nu jädrar >: D

Annie 12/11 - 2011, 11:09

(Jag måste verkligen fixa svarsfunktionen här i bloggen nån dag…)
@SpelLinnea: Tack så mycket! Håret var ett helvete, som alltid.

Jag har sålt 7 ocarina of time-mönster, 3 pikminmönster och 6 pacmanspökmönster hittills. Så pacmanmönstret säljer bäst, om man ser till hur lång tid de legat uppe på Etsy. Antingen säljer de bra för att de är billigast eller för att de är så söta – eller nån slags kombination!

Hur går det med dina spöken förresten? : ) Listade du ut detdär med raderna, eller virkade du i varv?

SkumTOMten: Det ska bli spännande att se vad det blir för något! ^^ Men än är det ju en stund till jul…

Vad vill du säga?