28 Aug

Sista dagen lider mot sitt slut

28/8 - 2011, 21:13

Då var det den sista dagen innan skolan börjar igen. Lite vemodigt, men jag har haft en lång skön sommar. Tiden går lika fort för alla, brukar jag trösta mig med. Hoppas att PHP-kursen uppnår mina förväntningar, och att jag klarar den andra kursen i tid. ”Objektorienterad analys och design med UML” låter inte så roligt…och att döma av historien så kommer vi ha en bra kurs parallellt med en dålig / förvirrande / tråkig. Hoppas att trenden bryts!

Ibland känns det tungt att läsa på universitet, men man får försöka se ljuset i slutet av tunneln. Att få ett jobb som detta, till exempel. Skulle passa mig som handsken!

Jag har spenderat min sista lediga dag med att göra färdigt en amigurumi som jag hållit på med då och då i närmre två veckor. Den ska föreställa Sheik från ”The Legend of Zelda: Ocarina of Time”, och jag är väl sådär lite halvnöjd med den. Ljuset var ganska taskigt när jag tog bilden och alla färger blev inte helt hundra (speciellt hudfärgen), så morgondagens uppdrag är att ta några bättre foton och ge Sheik en lätt klippning.

Eftersom jag är sådär halvnöjd så vet jag inte om jag kommer lägga upp mönstret på Etsy. Det var liksom lite för många element där man var tvungen att göra lite på frihand för att det ska bli ett enkelt mönster att följa, men alla mönster måste kanske inte vara lämpade för nybörjare…

Och jaa, jag vet att Sheik har röda ögon, men nu hade jag inga sådana. Jag försökte också göra en lyra (musikinstrumentet alltså, jag har inte spelat brännboll på 8 år), men det var för svårt för mitt tålamod just då. Det får bli en annan dag.

Kategori Programmering, Virkning

Kommentarer (12)

SpeLinnea 29/8 - 2011, 18:33

Den är extremt fin! Vad duktig du är. Jag är inget stort fan av Zelda-serien men såg direkt vem det var. Jag tycker inte röda ögon är nödvändigt (trots att det är så i spelet), det skulle se lite freaky ut.

Virkar gärna också amigurumisar! Och spelar tv-spel! Så detta känner jag på mig blir en framtida favoritblogg!

Annie 29/8 - 2011, 19:23

@SpeLinnea Tack så mycket! Ella tipsade mig om din blogg tidigare idag, jag ska virka Kirby så fort jag fått tag i lite rosa garn : )

Håller nog med dig om ögonen faktiskt, annars hade jag nog beställt röda från Etsy medan jag väntade på håret (som jag också beställde lite väl sent).

Vi får väl se hur länge jag orkar hålla bloggen vid liv ; ) Tack för min första riktiga kommentar förresten!

SkumTOMten 3/9 - 2011, 00:15

Klart att den platsar på Etsy. Du borde vara helnöjd! : D Den är ju hur häftig som helst. Hur munderad hon än må vara, Link skulle falla pladask! xD

Annie 3/9 - 2011, 00:28

@SkumTOMten, Men om jag ska lägga upp den på Etsy så måste jag ju testvirka den igen! Det kommer ta hundra år *suck* Men tack så mycket, jag ska tänka på det.

Har du förresten märkt vilket överflöd av konstiga kvinnor som verkar dra sig till Link i OoT? Han har nog fallit pladask fler än en gång : ) (note to self: måste försöka virka Ruto nån dag)

Tack Tomten, du påminde mig just om att jag inte fixat något riktigt ”reply”-system till kommentarerna. Det blir väl helgens hemläxa : )

SkumTOMten 3/9 - 2011, 00:41

Haha, ja det är klart. xD Så långt tänkte jag inte.

xD Jo, det finns en del udda typer där. Och det vore kul att se, lycka till! Har du talat med henne med Zoramasken på förresten? Om inte så får du ta och göra det, annars missar du något! Passa på att snacka med farsan också. xD

Ska du kalla mig Tomten nu? xD Här har du en till hemläxa förresten: http://i130.photobucket.com/albums/p248/EmblemDefender/hoppsanhejsan.png

Sida 1 av 3123»
Vad vill du säga?