25 Aug

Första inlägget

25/8 - 2011, 22:13

Jahapp, här var första inlägget då! Jag har nu suttit och pillat med layouten i några dagar, och idag har jag fixat det mesta av funktionaliteten här på bloggen. Det finns fortfarande mycket som inte är färdigt till hundra procent, men nu tyckte jag att den var så pass färdig för det första inlägget iallafall. Om ni märker några allvarliga fel så hör gärna av er till mig.

Meningen med denna blogg är inte att ha många läsare, utan jag ville ha en plattform där jag kan dela med mig av mina intressen (och för att hålla programmeringskunskaperna vid liv). Det kommer bli en hel del snack om virkning, tvspel och lite programmering då och då. Läs mer om mig här om ni vill veta mer om mig!

Ja, jag vet att jag förmodligen har det längsta domännamnet du stött på på ett tag. Jobbigt att skriva? Bokmärk min sida så slipper du skriva in url:en varje gång du vill titta förbi : P

Kategori Annat

Kommentarer (0)

Vad vill du säga?